Ajax gaat vol voor Europa League en rekent op Brobbey en Bergwijn

Ajax gaat vol voor Europa League en rekent op Brobbey en Bergwijn

24 april - 19:30 Laatste update: 19:35

ADVERTORIAL - Ajax kan een grimmig seizoen nog enigszins glans geven met Europa League-voetbal en moet daarvoor plek vijf zien vast te houden. De eerste van vier stappen moet woensdag worden gezet tegen laagvlieger Excelsior. Unibet presenteert in samenwerking met VoetbalPrimeur de VP Special: een verhoogde odd voor treffers van Brian Brobbey en Steven Bergwijn! 

Zo werkt de VP-Special

De VP-Special is een verhoogde odd van Unibet in samenwerking met VoetbalPrimeur. In aanloop naar de 31ste speelronde van de Eredivisie is gekozen voor de wedstrijd tussen Ajax en Excelsior. Weten Brobbey en Bergwijn allebei te scoren? Dan pak je een odd van maar liefst 4.00! Het aanvalsduo was dit seizoen al goed voor 26 treffers en dertien assists. Bovendien kreeg Excelsior al 64 tegendoelpunten tegen, waarmee het een van de meest gepasseerde ploegen uit de Eredivisie is.

Ga naar Unibet via een van de links in het artikel en speel mee met de VoetbalPrimeur Special! De actie is beschikbaar voor alle spelers en kent geen aparte maximale inleg! 

Welkomstactie voor nieuwe spelers

Nog geen speler bij Unibet? De bookmaker heeft een fraaie welkomstactie klaarstaan voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg wanneer Ajax van Excelsior wint! Maak een nieuw account aan via een van de links in deze alinea. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Ajax - Excelsior en zet in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook. Weet Ajax te winnen in de Johan Cruijff ArenA? Dan pak je maximaal €50! Wordt er gelijkgespeeld of verloren? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.