ESPN opent uitzending met verbazing over Johan Cruijff ArenA: ‘Je verzint het niet’

24 april 2024, 20:50
Foto: © ESPN

Kees Kwakman en Cristian Willaert verzorgen woensdagavond bij ESPN de voorbeschouwing van het competitieduel tussen Ajax en Excelsior (21.00 uur aftrap). De analist en de verslaggever uiten aan het begin van de voorbeschouwing hun verbazing over het openhouden van het dak in de Johan Cruijff ArenA.

Het regent voorafgaand aan de aftrap pijpenstelen in Amsterdam Zuidoost, waar de Johan Cruijff ArenA staat. Volgens Willaert was het dak boven het stadion van Ajax aanvankelijk gesloten, maar werd net toen het begon met regenen besloten het dak toch te openen. “Het dak was dicht. Toen ging het regenen en ging het dak open”, zegt de verslaggever van ESPN enigszins verbaasd aan het begin van de uitzending. “Daar hebben ze over nagedacht bij Ajax, zoals ze overal goed over nadenken.”

Artikel gaat verder onder video

“Je verzint het niet, Cris. Ze hebben een dak, maar ze doen het dak niet dicht”, reageert Kwakman op zijn beurt. “En dus staan we hier met een paraplu. Weer eens wat anders: ik heb nog nooit met een paraplu in de ArenA gestaan”, aldus de analist en oud-voetballer.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Josep Guardiola zet Bayern München-smaakmaker bovenaan verlanglijst'

'Josep Guardiola wil voor een absolute transfershock zorgen: man van 95,7 miljoen moet naar Manchester City komen.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen