'PSV wil nog altijd voor Driouech gaan en bepaalt wat zomertarget mag kosten'

'PSV wil nog altijd voor Driouech gaan en bepaalt wat zomertarget mag kosten'

30 april - 21:40
154

PSV hoopt deze zomer nog altijd op de komst van Couhaib Driouech. Inmiddels zingt nu ook het bedrag rond dat de Eindhovenaren zouden willen spenderen aan de smaakmaker van Excelsior. 

Afgelopen winter ketste een overgang van Driouech op het laatste moment af. De buitenspeler van Excelsior stond in de belangstelling van Feyenoord en PSV, maar bleef uiteindelijk in Kralingen. Dat was mede vanwege de vraagprijs van rond de vier miljoen euro die de Kralingers hanteerden voor hun aanvaller. 

Wedden

Meer odds

Nu het contract van Driouech deze zomer nog maar een jaar doorloopt bij Excelsior, hoopt PSV de buitenspeler voor een zachter prijsje binnen te halen. Volgens het ED denkt PSV nu aan een transfersom van anderhalf à twee miljoen euro. Driouech, die sneller dan verwacht herstelt van zijn blessure en op het punt staat zijn rentree te maken voor Excelsior, geniet volgens de streekkrant ook interesse vanuit het buitenland. Met name vanuit Italië zou er veel belangstelling zijn, al is niet bekend van welke club(s). 

Bij PSV hopen ze Driouech toe te voegen als extra optie op de vleugels naast Noa Lang en Hirving Lozano, al kan laatstgenoemde een stap maken naar de Amerikaanse competitie. De Eindhovenaren houden in ieder geval rekening met een vertrek van Johan Bakayoko. Ook Osame Sahraoui van sc Heerenveen zou in beeld zijn bij PSV als toekomstige vleugelaanvaller.