Heracles verrast met terugkeer Vejinovic; Excelsior test Feyenoorder

4 juli 2022, 16:48   Bijgewerkt: 4 juli 2022, 16:54

Heracles heeft de terugkeer van Marko Vejinovic bevestigd. De 32-jarige middenvelder was transfervrij en gaat met de Almeloërs aan de slag in de Keuken Kampioen Divisie. Vejinovic beleefde eerder al een zeer succesvolle periode bij de Heraclieden.

Vejinovic speelde zich bij Heracles in de kijker van Vitesse, dat de middenvelder later voor miljoenen aan Feyenoord verkocht. Daar lukte het hem niet om door te breken. Via het Poolse Arka Gdynia en ADO Den Haag belandde de middenvelder bij Jinmen Tiger in China, waar zijn contract op 1 april afliep. De middenvelder is de eerste zomeraanwinst van de degradant. "Het voelt goed om weer in Almelo te zijn. Ik heb hier een mooie tijd gehad en ik kijk ernaar uit om weer in dit shirt te spelen. We hebben één missie waar we met z'n allen voor gaan en dat is Heracles terugbrengen naar het hoogste niveau. Promotie is het enige dat telt", zegt hij tegen Tubantia.

Excelsior

Excelsior heeft de komende twee weken een potentiële aanwinst op proef. Ömer Günduz krijgt de kans om een contract af te dwingen, na zijn transfervrije vertrek bij Feyenoord. Daar speelde de 21-jarige middenvelder in de beloftenploeg. Günduz is sinds deze week transfervrij en kan daardoor op zoek naar een nieuwe werkgever. Excelsior speurt na het vertrek van Mats Wieffer juist naar een nieuwe spelmaker.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De komst van Marouan Azarkan is bovendien bijna een feit. De aanvaller heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd en gaat op huurbasis opnieuw de overstap maken naar de Kralingse promovendus, waar hij afgelopen seizoen al betrokken was bij 24 doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen