Kwakman hekelt 'heel vervelend mannetje': 'Het enige wat hij doet is mekkeren'

Kwakman hekelt 'heel vervelend mannetje': 'Het enige wat hij doet is mekkeren'

13 april - 13:16
43

Kees Kwakman vindt Safouane Karim een 'heel vervelend mannetje'. De negentienjarige aanvaller van FC Volendam veroorzaakte een groot opstootje na afloop van Excelsior - FC Volendam. Het is niet de eerste keer dat Karim zich van zijn slechte kant laat zien, meent Kwakman.

Karim zou na het laatste fluitsignaal uit de school flink zijn geklapt tegenover Kenzo Goudmijn, waarna de gemoederen hoog opliepen. "Dat is een heel vervelend mannetje", constateert Kwakman bij Voetbalpraat op ESPN. Vervolgens wordt de analist geconfronteerd met het feit dat Karim al eens werd weggestuurd bij sc Heerenveen. "Die pikken wij (Volendam, red.) dan op, zo zijn we", antwoordt Kwakman.

"Hij komt erin en het enige wat hij doet is mekkeren, schoppen en gele kaarten pakken. Tegen RKC kreeg hij ook een vrije trap mee, maar zelf geel. Dat is knap. Goudmijn had een heel goed interview na afloop, waarin hij met een lach op zijn gezicht zei wat Safouane Karim allemaal zei", vervolgt Kwakman. Karim El Ahmadi ziet ook dat Karim niet het braafste jongetje van de klas is. "In die drie, vier wedstrijden waarin hij erin kwam heb ik hem gewoon met iedereen ruzie zien maken."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: