Pim Ras Fotografie
Volledig scherm
© Pim Ras Fotografie

Feyenoord bestraft voor vuurwerk: meerdere vakken moeten leeg blijven bij afscheidsduel Arne Slot

Feyenoord moet van voetbalbond KNVB de vakken X, R, S en T verplicht leeg houden bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op 19 mei tegen Excelsior. De straf is een direct gevolg van het afsteken van vuurwerk door supporters tijdens de halve finale van de KNVB-beker tegen FC Groningen, meldt de club. Die moet ook een boete van 15.000 euro betalen.

  1. Onbekende genitale huidziekte zorgt voor pijn bij seks en altijd jeuk: ‘Niet onderzocht kan kanker ontstaan’
    PREMIUM

    Onbekende genitale huidziekte zorgt voor pijn bij seks en altijd jeuk: ‘Niet onderzocht kan kanker ontstaan’

    Jeuk, pijn en soms vervorming en vernauwing van de geslachtsdelen. Jaarlijks krijgen enkele honderden mensen de diagnose lichen sclerosus (LS), een chronische ontsteking van de huid, vooral in het genitale gebied. Onbehandelde LS kan leiden tot kanker aan de penis of vulva. Een dermatoloog en gynaecoloog leggen uit hoe je lichen sclerosus behandelt, twee vrouwen vertellen hoe het is om LS te hebben. ,,Je kunt bijna nergens anders aan denken dan aan je vulva’’
  2. Steven Bergwijn helpt zichzelf met glansrol mogelijk op weg naar EK: ‘Als ik vrij ben in mijn hoofd kan er veel’
    PREMIUM

    Steven Bergwijn helpt zichzelf met glansrol mogelijk op weg naar EK: ‘Als ik vrij ben in mijn hoofd kan er veel’

    In het staartje van een clubseizoen waar niemand blij van werd, schoot hij toch nog een keer fraai uit zijn slof. Steven Bergwijn hielp Ajax zondag met een hattrick tegen Almere City (3-0) aan Europees voetbal. En wellicht hielp hij ook zichzelf op weg naar het EK. Bondscoach Ronald Koeman zoekt íéts in de aanval van Oranje wat Bergwijn kan brengen. Op sommige dagen dan.
    Amsterdam