De Graafschap GRA
0
EINDE
0
Helmond Sport HEL

Go Ahead promoveert naar de eredivisie na misstap De Graafschap: ‘Dit is absurd’

VIDEOCurieuze momenten. Hagelstenen zo groot als knikkers. En, dat vooral, spanning. De apotheose van het eerste divisie-seizoen had woensdagavond alles. Ook een verrassende promovendus: Go Ahead Eagles, dat met 0-1 won bij Excelsior. Arm De Graafschap, dé favoriet toch, dat bleef steken op 0-0 tegen Helmond Sport.

  1. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven
  2. Voetbalpodcast | ‘Feyenoord heeft de beker niet nodig om het seizoen kleur te geven’

    Voetbalpod­cast | ‘Feyenoord heeft de beker niet nodig om het seizoen kleur te geven’

    Volop bekervoetbal komend weekend met de Nederlandse bekerfinale en de halve finales in de Engelse FA Cup, PSV heeft plannen om het stadion uit te breiden en is de Premier League te zwaar voor de voetballers, waardoor clubs in de Champions League vroegtijdig sneuvelen? In de AD Voetbaldpodcast neemt Etienne Verhoeff het door met Rik Elfrink, blikt Mikos Gouka vooruit op de bekerfinale en vertelt Geert Langendorff over het Engelse voetbal.